Nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering

Drømmer du om at få et nyt badeværelse? Så lad os opfylde dine drømme. 

Hos Charlottenlund Murerforretning skaber vi smukke og funktionelle badeværelser. Vi kan lave et helt nyt bad, men vi kan også lave en større eller mindre badeværelsesrenovering. Vi arbejder for private- og erhvervskunder i blandt andet Charlottenlund, Gentofte, Hellerup og omegn, og vi arbejder også i underentrepriser.

Lækre og funktionelle baderum i alle størrelser

Vi kan lave alle former for badeværelsesløsninger, og det gælder også gæstetoiletter. Det kan være alt fra det mest moderne til de mere traditionelle løsninger. Vi er eksperter i fliser og klinker, og vi har specialiseret os i naturstensløsninger.

Vi renoverer gerne flyttelejligheder for blandt andet boligselskaber, men vi laver også gerne store og eksklusive badeværelsesløsninger. Uanset om du ønsker en lille og billig renovering eller den helt store udskiftning af badeværelset, så er vores fokus, at vi skal skabe lækre og funktionelle baderum.

Du kan altid se frem til et solidt kvalitetshåndværk, når du benytter os, og du kan samtidig forvente, at det vil holde sig flot i mange år. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og af Københavns Murerlaug.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vores priser for et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse afhænger af omfanget af opgaven og af dine særlige ønsker. Måske ønsker du kun nye fliser og sanitære installationer, eller måske skal vi lave en gennemgribende renovering, hvor du får et helt nyt badeværelse. I sidste tilfælde får mange også installeret gulvvarme på samme tid.

Du er velkommen til at kontakte os for at fortælle om dine ønsker og drømme, eller du kan invitere os ud til en snak, hvor vi samtidig kigger på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering.

Det siger vores kunder om os​

​Charlottenlund Murerforretning har gennem en længere årrække udført murerarbejder i fagentreprise for Bornebusch Tegnestue. Arbejderne har været af varierende størrelse og karakter, men oftest udført i bevaringsværdige eller fredede bygninger.


Indenfor de seneste år har Bo udført murerarbejder i forbindelse med en gennemgribende renovering af en bevaringsværdig bygning, Stampeskovhus ved Dyrehaven fra 1877, samt mindre arbejder i Odd Fellow Palæet i Bredgade.


Charlottenlund Murerforretning er særdeles fagligt kompetent og leverer altid et førsteklasses håndværk. I tilgift er Bo en positiv og ordholdende samarbejdspartner, som har en konstruktiv tilgang til løsning af de problemstillinger, som måtte opstå under en byggesag. Vi kender faktisk ikke et bedre murerfirma og giver Charlottenlund Murerforretning vores bedste anbefaling.

- Leo Villadsen, Bornebusch Tegnestue​

Charlottenlund Murerforretning med Bo i spidsen fik jeg anbefalet ifm. at vi ønskede en renovering af vores kælder. 


Jeg oplevede en seriøs og grundig tilgang, som sikrede en ordentlig pris samtidigt med et kvalitetsmæssigt ordentligt projekt. 


Vi fik Bo til at styre hele forløbet og fik en fantastisk kælder af høj kvalitet, som vi er meget glade for. 


Kan kun anbefale Bo og hans team til murerarbejde og samlede entrepriseopgaver.​

- Rasmus Helmich, Klampenborg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 29 13 83 60 eller send en e-mail til info@chmf.dk, eller udfyld vores formular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Vi sætter faglighed og god service i højsædet. Hos os er vi altid klar til at give dig den rette vejledning, uanset hvad dit projekt er.


​CVR: 35012702

Kontakt os

​Charlottenlund Murerforretning

Ordrup Jagtvej 93, st. th. 

2920 Charlottenlund

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.