Facaderenovering – reparation, omfugning og pudsning

Er det blevet tid til en facaderenovering? Så lad os gøre din facade flot igen. 

​Hos Charlottenlund Murerforretning er vi eksperter i at renovere, reparere og vedligeholde facader.

Vi holder til i Charlottenlund, men vi ordner også facader for privat- og erhvervskunder i blandt andet Gentofte, Hellerup og omegn. Vi udfører endvidere renoveringer i underentrepriser.

Smukke facader giver dit hus et nyt udtryk

Vi tilbyder alle former for renovering af facade, hvor vi omfuger og laver andre reparationer. Derudover tilbyder vi forskellige former for pudsning af facade, hvor især vandskuring af hus er særligt populært.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​​Filsning
  • ​Pudsning
  • ​Omfugning
  • ​Vandskuring
  • ​Anden facaderenovering

Du kan altid forvente et solidt kvalitetshåndværk og en smuk facade, når du benytter os. Du kan med andre ord se frem til et flot resultat, som vil give dit hus et helt nyt udtryk. Vi er både medlem af Dansk Byggeri og Københavns Murerlaug.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser for en facaderenovering afhænger af mange faktorer såsom facadens tilstand, dine ønsker og naturligvis facadens størrelse. Dertil kommer eventuelt stillads og andet udstyr. Du kan med fordel vælge vandskuring, hvis murværket er meget medtaget. Dog kræver et vandskuret hus mere vedligeholdelse.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de mange muligheder. Vi kommer gerne ud til en snak og en besigtigelse, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede renovering af facade.

Det siger vores kunder om os​

​Charlottenlund Murerforretning har gennem en længere årrække udført murerarbejder i fagentreprise for Bornebusch Tegnestue. Arbejderne har været af varierende størrelse og karakter, men oftest udført i bevaringsværdige eller fredede bygninger.


Indenfor de seneste år har Bo udført murerarbejder i forbindelse med en gennemgribende renovering af en bevaringsværdig bygning, Stampeskovhus ved Dyrehaven fra 1877, samt mindre arbejder i Odd Fellow Palæet i Bredgade.


Charlottenlund Murerforretning er særdeles fagligt kompetent og leverer altid et førsteklasses håndværk. I tilgift er Bo en positiv og ordholdende samarbejdspartner, som har en konstruktiv tilgang til løsning af de problemstillinger, som måtte opstå under en byggesag. Vi kender faktisk ikke et bedre murerfirma og giver Charlottenlund Murerforretning vores bedste anbefaling.

- Leo Villadsen, Bornebusch Tegnestue​

Charlottenlund Murerforretning med Bo i spidsen fik jeg anbefalet ifm. at vi ønskede en renovering af vores kælder. 


Jeg oplevede en seriøs og grundig tilgang, som sikrede en ordentlig pris samtidigt med et kvalitetsmæssigt ordentligt projekt. 


Vi fik Bo til at styre hele forløbet og fik en fantastisk kælder af høj kvalitet, som vi er meget glade for. 


Kan kun anbefale Bo og hans team til murerarbejde og samlede entrepriseopgaver.​

- Rasmus Helmich, Klampenborg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 29 13 83 60 eller send en e-mail til info@chmf.dk, eller udfyld vores formular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Vi sætter faglighed og god service i højsædet. Hos os er vi altid klar til at give dig den rette vejledning, uanset hvad dit projekt er.


​CVR: 35012702

Kontakt os

​Charlottenlund Murerforretning

Ordrup Jagtvej 93, st. th. 

2920 Charlottenlund

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.