Renovering i Nordsjælland

Står du og skal have renoveret din lejlighed? Eller trænger din facade til en kærlig hånd? Charlottenlund Murerforretning tilbyder det bedste indenfor renovering i Nordsjælland.

Hos Charlottenlund Murerforretning har vi valgt at specialisere os inden for renovering, hvor under vi tilbyder en lang række forskellige services til vores kunder. Vi er leveringsdygtige inden for alle aspekter af vores fag og har med et utal af veludførte renoveringer bag os en stor erfaring og ekspertise, hvilken ligger os blandt de bedste inden for renovering i Nordsjælland.

Vi sætter faglighed og god service i højsædet. Hos os er vi altid klar til at give dig den rette vejledning, uanset hvad dit projekt er, og du kan altid være sikker på, at din renovering bliver udført efter aftale af fagfolk, du kan stole på. Vi er eksperter når det kommer til renoveringer i Nordsjælland, om du skal have lavet nyt badeværelse, renoveret dit tag eller noget helt tredje så kan vi løfte opgaven. Blandt vores mange forskellige tilbud kan du læse meget mere og finde inspiration til den renovering, du går og drømmer om.

Vi ligger stor vægt på at hver renovering vi udfører bliver lavet til punkt og prikke. Vi samler på glade kunder, og vi er ikke glade før du er tilfreds med din renovering. Se blot vores lange række af tilfredse kunder for eksempler på virksomheder i Nordsjælland der med stor succes har fået udført deres renovering hos Charlottenlund Murerforretning.

Du skal aldrig være i tvivl om at din renovering i Nordsjælland bliver udført korrekt. Endnu en garanti på dette finder du i vores medlemskab af BYG (Dansk Byggeri), der sikrer dig som privat kunde med en 5 års garantiordning. For mere information om din sikkerhed som kunde hos Charlottenlund Byggeforretning, besøg da din garantiordning på vores håndværk.

Drømmer du om at forny og forbedre din bolig, vil vi gøre alt for at hjælpe dig på rette vej og levere dig et færdigt resultat, du kan være tilfreds med, og vi kan være stolte af. Der er selvfølgeligt meget at tage stilling til, før du beslutter dig for at renovere din bolig, vi hjælper dig gerne hele vejen, ring og hør vores råd eller læs her mere om hvad du skal overveje før du går i gang.

Så står din ejendom i Nordsjælland og trænger til en renovering, skal du ikke tøve med at kontakte os og drøfte dine muligheder!

Det siger vores kunder om os​

​Charlottenlund Murerforretning har gennem en længere årrække udført murerarbejder i fagentreprise for Bornebusch Tegnestue. Arbejderne har været af varierende størrelse og karakter, men oftest udført i bevaringsværdige eller fredede bygninger.


Indenfor de seneste år har Bo udført murerarbejder i forbindelse med en gennemgribende renovering af en bevaringsværdig bygning, Stampeskovhus ved Dyrehaven fra 1877, samt mindre arbejder i Odd Fellow Palæet i Bredgade.


Charlottenlund Murerforretning er særdeles fagligt kompetent og leverer altid et førsteklasses håndværk. I tilgift er Bo en positiv og ordholdende samarbejdspartner, som har en konstruktiv tilgang til løsning af de problemstillinger, som måtte opstå under en byggesag. Vi kender faktisk ikke et bedre murerfirma og giver Charlottenlund Murerforretning vores bedste anbefaling.

- Leo Villadsen, Bornebusch Tegnestue​

Charlottenlund Murerforretning med Bo i spidsen fik jeg anbefalet ifm. at vi ønskede en renovering af vores kælder. 


Jeg oplevede en seriøs og grundig tilgang, som sikrede en ordentlig pris samtidigt med et kvalitetsmæssigt ordentligt projekt. 


Vi fik Bo til at styre hele forløbet og fik en fantastisk kælder af høj kvalitet, som vi er meget glade for. 


Kan kun anbefale Bo og hans team til murerarbejde og samlede entrepriseopgaver.​

- Rasmus Helmich, Klampenborg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 29 13 83 60 eller send en e-mail til info@chmf.dk, eller udfyld vores formular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

​Vi sætter faglighed og god service i højsædet. Hos os er vi altid klar til at give dig den rette vejledning, uanset hvad dit projekt er.


​CVR: 35012702

Kontakt os

​Charlottenlund Murerforretning

Ordrup Jagtvej 93, st. th. 

2920 Charlottenlund

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.